Thursday, December 6, 2012

Fürdőszobai rács falra tehető kosár fém krómozott - Jelenlegi ára: 1 Ft

A képen látható kosár, tusfürdőnek, egyéb kiegészítőknek.
Egy korong van hozzá, de inkább fúrni javaslom!
Budapesten a Széll K. tértől 15 percre vehető át, (leütés másnapján) ált. hétköznapokon, de ha villámáron vásárolja meg, akkor Budapesten 3-4 hetes maximális átfutási idővel a házhozszállítást állom, licit előtti egyeztetés tárgyát képezve. Villámáron vagy előzetesen megbeszélve, az alábbi településeken is átvehető, megadott helyen és időpontban: Budakeszi, Érd, Székesfehérvár, Törökbálint.
Ritkán: Veszprém, Martonvásár, Baracska, Tárnok, Kápolnásnyék, Velence, Sukoró, Pákozd, Szabadbattyán, Kőszárhegy, Polgárdi, Füle, Igar, Mezőszilas, Enying, Simontornya, Cece, Előszállás, Alsószentiván, Dunaföldvár, Solt, Kecskemét, Szeged, Gyömrő, Maglód, Mende, Sülysáp, Szentmártonkáta, stb. Egy meghatározott helyen szoktam átadni a terméket, ha ez nem felel meg, kérem mindig licit előtt érdeklődjön, hogy ne legyen gond ebből!
Hétvégén vidéken vehető át.
Termékeim füst és állatmentes otthonból származnak.
Egyforintos aukciónál reklamáció nincs, akkor licitálj, ha ezt elfogadod! 200 Ft-alatt érte kell jönni, egyéb esetben máshol is tudunk találkozniKIZÁRÓLAG A LEÜTÉS ELŐTT MEGBESZÉLTEK SZERINT. Ha nem beszélünk meg semmi a leütés előtt akkor érte kell jönni, a félreértések elkerülése végett!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-12-25 10:19
. Fürdőszobai rács falra tehető kosár fém krómozott - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment