Saturday, December 22, 2012

Stokke xplory babakocsi (hibátlan) - Jelenlegi ára: 155 000 Ft

Gyönyörű, hibátlan állapotú 2009-es Stokke V2-es (nem a legújabb EVO, de nem is régi V1-es) babakocsink - kevesebb, mint féláron eladó!
A huzat nem szakadt, nem napszítta, a vázon néhány használatból eredő karc van csak.
Tartozékok:
- váz (V2) (néhány karccal)
- sport rész
-mózes
- kupola (UV-szűrős)
- újszülött szűkítő kivehető deréktámasszal, vállpántok, hátsó zseb
- lábtartó
- karfa
- alsó bevásárló táska
- esővédő
- szúnyogháló
-pelenkázótáska fekete és kék is
A legnagyobb különbség a Stokke Xplory és az eddig forgalomban lévő babakocsik között az, hogy az Xplory olyan magasra emeli fel a babát ahol elkerülik őt a kipufogó gázok káros hatásai, az utcai por ártalmak és a nyári melegben az aszfaltburkolat forró kisugárzása.
Stokke Xplory-ban a gyermek olyan magasan ülhet, hogy tökéletes rálátása van környezetére és mindent láthat ami körülötte zajlik. Az ülési (fekvési) magasságot könnyedén beállíthatjuk, akár csak az oszlopon lévő kormány magasságát és helyzetét. A szülő is saját méreteihez igazíthatja a babakocsi elemeit, ezáltal nincs rossz tartás és fölösleges hajolgatás. Tökéletes harmóniában indulhat a séta. Az ülőrész könnyedén átfordítható, így elérhető az, főleg kisebb korban, hogy a szülőnek mindig jó rálátása legyen gyermekére, később a gyermek tudja élvezni a panoráma kilátást. A magasban lévő ülés lehetővé teszi, hogy a gyermek felfedezze a városi életét minden mozzanatát. Így minden kirándulás egy új, izgalmas kaland a gyermek számára. Az Xplory-t egy könnyű, alumínium központi oszlop köré tervezték, ami mint egy gerinc hordja magán a gyerekkocsi minden elemét, a kerekeket, az ülőrészt, lábtartót, a bevásárló táskát és minden egyebet. A kocsit végtelenül könnyen nyithatjuk, alakíthatjuk át különböző állásokba és zárhatjuk össze majd tehetjük be egy autó csomagtartójába. Hallatlan előnye még a kivételesen nagy és széles gumival ellátott két kerék, ami a lépcsőkön való közlekedésnél összezárható, és könnyen megbirkózik a nehéz terepekkel is.



Jelenlegi ára: 155 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-10 11:57
. Stokke xplory babakocsi (hibátlan) - Jelenlegi ára: 155 000 Ft

0 comments:

Post a Comment