Sunday, January 13, 2013

AC73 J1 Baróti J. jelzéssel téli tájkép - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

(117)
NAGYMÉRETŰ ARANYOZOTT BLONDEL KERETBEN (NÉHÁNY APRÓ HIBÁVAL) OLAJ-VÁSZON FESTMÉNY. A JOBB ALSÓ SARKÁBAN LÁTHATÓ JELZÉSSEL:
BARÓTI J.
A KÉPEN ERDŐ BELSŐ, TÉLI TÁJ, PATAK. FENYVES.
A KÉP MÉRETE: 81 X 60, 5CM
J1
Áruim zöme régi, antik kategóriába tartoznak.
Személyes átvételi lehetőség Budapesten (IX. ), illetve Szegeden!
Postázás: Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Csomagolás: Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
Fizetés: Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén jobbára átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
Garancia: Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
A vásárlását követő pillanatban a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, találkozó helye, ideje és körülményei. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!Jelenlegi ára: 38 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-14 20:21
. AC73 J1 Baróti J. jelzéssel téli tájkép - Jelenlegi ára: 38 000 Ft

0 comments:

Post a Comment