Thursday, January 10, 2013

Hotel Eger wellness félpanzióval 2FŐ/2ÉJ - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Hotel Eger *** & Park ****
3 NAP / 2 ÉJ / 2 FŐ hétköznapokon
29. 900 Ft
Tartalom: 2 éj / 2 fő hétköznapokon a Hotel Eger***superior épületszárny kétágyas szobájában félpanzióval, megújult wellness részleg szolgáltatásai - beltéri úszó, élmény és pezsgőmedencék, finn szauna, bioszauna, gőz kabin, sószoba, jégkút és kombiszauna – és a fitness terem használata.
Érvényes: 2013. február 28-ig csak hétköznapokon (ünnepek és kiemelt időszakok kivételével, a szállodával előre egyeztetett időpontban).
A helyi idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: 400 Ft / fő / éj (18 éves kor fölött fizetendő).
Fizetés: banki átutalással vagy SZÉP Kártyával. Az összeg beérkezése után elektronikus levélben küldjük az utalványt. Az utalvány a szabad helyek függvényében használható fel.
Park Hotel, 4*-os szobafelár (franciaágyas Classic szoba): 10. 000 Ft / utalvány
 
Hotel Eger & Park ***/****
A Hotel Eger & Park szállodai komplexuma a belvárosban, a megújult Gárdonyi Géza Színház mellett található. A szálloda udvarából gyönyörű kilátás nyílik az Érsekkertre, amely a francia parképítő művészet legszebb hagyományait őrzi. Eger történelmi belvárosa, valamint termál- és strandfürdője pár perces, kényelmes sétával megközelíthető.
A szálloda két szárnya, az Eger és Park szárny, szolgáltatások széles körével várja vendégeit.
Hotel Eger *** szárny: a 3-csillagos épületet 2004-ben teljesen átépítették, melynek következtében új arculatot kapott, a hotelben éttermek, bár, söröző, bowling pálya, fagylalt- és koktélkert teszik kellemesebbé a kikapcsolódást. A házikedvenceket szívesen látják.
Hotel Park **** szárny: a 20. század eleji barokk stílusú Park Hotel Eger első szállodája volt. Névadásának 50. évfordulóját eredeti, barokk pompájának megszerzésével ünnepelte és a teljes felújítási munkálatokat követően 2007. júliusától négycsillagos (liftes) szállodaként várja Vendégeit.  A Park Hotel **** impozáns barokk étterme (a Fehér-Sárga-Zöld Terem és a Téli kert) mellett egy a 20-as évek hangulatát idéző, exkluzív kínálatot nyújtó Kávé- és Szivarszalon várja a látogatókat. A Gesztenyés Terasz is megújult, megfelelő helyszínt biztosítva szabadtéri látványsütések, grillpartik, esküvők, céges partik, vevőtalálkozók szervezéséhez. Házikedvenceket az épületszárny nem fogad.
A Hotel Eger *** szárny szobái légkondícionáltak, fürdőszobával (zuhanykabin vagy fürdőkád), telefonnal, minibárral, kábel televízióval, a szobák nagy része szobaszéffel, hajszárítóval, térítés ellenében vezeték nélküli Internet hozzáférési lehetőséggel, fan-coil hűtő-fűtő légtechnikával ellátottak. A családok számára összenyitható szobákat kínál a szálloda. Nemdohányzó, antiallergén valamint mozgáskorlátozottak számára alkalmas szoba igénybe vehető. Szobaszervíz csak nappal áll rendelkezésre.
A Hotel Park **** szárny század eleji hangulatot tükröz, korhűen berendezett. Mindegyikük telefonnal, ingyenes vezetékes Internet kapcsolattal, LCD televízióval (kábel TV), széffel, minibárral, hajszárítóval, fan-coil hűtő-fűtő légtechnikával, masszázsfallal (kivéve az élménykádas szobákat) és fürdőköntössel rendelkezik. A második emeletig lift könnyíti a közlekedést. A Szivarszalon kivételével az egész épület nemdohányzó. A Classic szobák mindegyike franciaágyas, hidromasszázs zuhanyfülkés fürdőszobával ellátott, pótágy nem helyezhető el a szobában. A Superior szobák tágasabbak, pótágyazhatók, felszereltségük megegyezik a Classic szobákéval. Néhány szoba erkélyes, parkra néző, hidromasszázs zuhanyfülkés fürdőszobával felszerelt.
2012. októberében befejeződött az egri Hotel Eger & Park ***/**** szálloda wellness részlegének felújítása. Az eddig is népszerű szálloda mostantól egyedi ledes fényjáték és korszerű hangtechnika segítségével valódi élménnyé teszi a fürdőzést. A wellness hotel medencekínálata az eddig beltéri úszó- és élménymedencék mellett egy új pezsgőmedencével egészült ki. A teljesen újjávarázsolt szaunaközpont megnövelt alapterületű finn és bioszaunával, gőz-, illetve aromakabinnal nyújt tökéletes felfrissülést a szálloda vendégeinek. A legújabb trendeket követő oxigénnel dúsított sószoba, a jégkút, valamint az infrakabin és fényterápia előnyeit ötvöző kombiszauna szolgáltatásait is kipróbálhatjuk. A fejlesztés során megvalósult a szálloda wellness területének teljes akadálymentesítése is. A szálloda teljesen felújított wellness részlegében beltéri úszómedence (26-27 °C), beltéri élménymedence (33 °C), beltéri pezsgőfürdő (33 °C), sókamra, aromakabin (optimális hőfok 40-60 °C), fénykabin (optimális hőfok 40-60 °C), infraszuna (optimális hőfok 35-55 °C), szauna (optimális hőfok 70-100 °C), gőzkabin (optimális hőfok 45-50 °C), jégkabin, szolárium, fitness terem, fürdők (Cleopátra/Cézár fürdő, Holt-tengeri sófürdő, Aromás tengeri algafürdő, Iszapfürdő, Thalasso fürdő, Scen tao fürdő, Energetizáló/relaxáló fürdő), masszázsok (Manager-, talp-, szárazkefe-, frissítő-, gyógy-, aroma olajos-, holt-tengeri só peeling-, aromás méz-, egésztest-, Scen Tao Lávaköves-, csokoládékrémes-), BIOPTRON fényterápia és koktélbár szolgálja a vendégek felfrissülését, megújulását. Az egészséges életmód kialakítására a sportszervezők csoportos és egyéni foglalkozásokat (tornákat, edzéseket) szerveznek. Ezen kívül a szálloda gyógyászati részlegében fizikoterápia és hozzá kapcsolódó elektromos kezelések, jóga, gyógytorna, vízi torna várja a vendégeket.
Az újonnan épült kongresszusi terem az étterem szintjén helyezkedik el. A teljesen felszerelt légkondícionált konferencia-, szekció- és egyéb kisebb termek a legújabb technikai eszközökkel (pódium, beépített projektor, hangosítás, flipchart, stb. ) rendelkeznek. A legnagyobb terem akár 700 fő befogadására is alkalmas, igény szerint hangszigetelten ketté választható. A szekciótermek 150 illetve 450, míg a kisebb termek 15 illetve 80 fős üzleti találkozók, szemináriumok helyszínéül szolgálhatnak.
 


Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Az aukció vége: 2013-01-13 20:00
. Hotel Eger wellness félpanzióval 2FŐ/2ÉJ - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

0 comments:

Post a Comment