Tuesday, January 29, 2013

Láthatatlan Push-up, Un Bra melltartó - szilikon - Jelenlegi ára: 1 190 Ft


A termékm a vastagabb, jobb változat!
MINDEN MÉRET KAPHATÓ: A, B, C, D MÉRETEKBEN!!!!
UnBra, kapoccsal
Szilikon melltartó, mellkiemelő, betét. Segít hogy a dekoltázsa, a melle optikailag előnyösebb, szebb formájú legyen. Bármilyen a stílusa, a ruházat típusa, ez a szilikon melltartó betét -a melleit megemelve, feltolva a helyes irányba- tökéletes alakot ad. Teljesen biztonságos amikor igazán szüksége van egy nőnek arra a született tehetségre, hogy tökéletesen nézzen ki. Könnyen kezelhető és kényelmesen, észrevétlenül simul a testre. Természetes érzést biztosít, növeli az önbizalmát. A szilikon melltartó teljesen alkalmazkodik a mell vonalához és illeszkedésével emelést és szebb formát, szebb vonalat ad a melleknek. Önállóan is, vagy a melltartó alá behelyezve is viselhető, feltolja a mellet, a kapoccsal összenyomja és tartja azokat, ezzel megvalósítja a tökéletes dekoltázst. Bárki hordhatja kortól függetlenül. Ha valakinek nagy a melle, akkor elsősorban azért célszerű hordani, mert megemeli, formálja. Ha viszont kisebb, akkor pedig azért, mert optikailag egy számmal meg is nagyobbítja azokat. Selymesen simán illeszkedik, így észrevétlen marad, miközben segítségével a mellek kinézete, a külseje, az Ön dekoltázsa optikailag nagymértékben tökéletesedik.
Megrendeléskor a megjegyzés rovatban jelezze a kosár méretet:
- A - B - C - D
Amennyiben nem tudja biztosan, rendelés előtt mindenképpen méréssel is ellenőrizze a helyes méretválasztást! A helyes melltartó méretet a következőek szerint tudja kiválasztani:
Szükséges méretek:
1. Mellbőség ( cm )
2. Mell alatti méret ( cm )
Kosárméret = a mellbőség (1. ) és a mell alatti méret (2. ) különbsége:
(A) kosár 13 cm
(B) kosár 15 cm
(C) kosár 17 cm
(D) kosár 19 cm
Egyéb információ:
A kép illusztráció, a csomagolás is eltérhet! Lehet UnBra, vagy FreeBra is!
Használata:
A legfontosabb, hogy használat előtt jól tisztítsa meg a bőrét, majd törölje szárazra! Soha ne használjon testápolót, olajat, vagy púdert, ne szórjon rá parfümöt, ne fújja be sray-vel! Két kézzel helyezze, simogassa a szilikon betéteket a fényes oldalával a melleire! Azok az anyag tulajdonságai miatt biztosan, csúszásmentesen megtapadnak. Kösse össze, ezáltal húzza össze és emelje meg a két mellet a diszkrét csattal. Ha még gyakorlatlan, előfordulhat, hogy nem lesz elégedett az eredménnyel. Finoman vegye le a szilikonokat és helyezze fel más pozícióban! Amennyiben túl sokszor próbálja felhelyezni, a szilikon elvesztheti a tapadását. Ekkor öblítse le langyon vízzel, mossa le! Győződjön meg arról, hogy teljesen megszáradt, mielőtt újra megpróbálja! Ha sikerült felhelyezni, kellemes érzetet ad, külső szemlélő számára észrevehetetlen. Használat után tiszta, langyos vízzel öblítse le és finom kézmosóval, folyékony szappannal, tusfürdővel a kezét használva mossa le! Jól öblítse le! Vigyázzon arra, nehogy a körmével megsértse az anyagot! Nedvesen helyezze a műanyag tartóba, ahol hagyja megszáradni! Száradás után tegye vissza a tartó fedelét, hogy ne porosodjon és a következő használatra kész legyen!
FIGYELEM! A szilikonok használatakor mellén ne használjon testápolót, olajat, púdert! Soha ne tisztítsa mással, csak langyos vízzel és finom kézmosóval! Semmilyen vegyszerre nincs szüksége! Ne használjon kefét, szivacsot, súrolószert, vegyszereket, különösen alkoholt, vagy alkohol tartalmú tisztítószereket! Ne szárítsa hajszárítóval! Tartsa a saját, műanyag tartójában, nem csomagolja, csavarja pl. lepedőbe, textilbe, papírba! A szilikon belső része elveszítheti a tapadás-képességét!
Megrendelés előtt nézze végig az alábbi videós ismertetőt!
Nem ajánlott a használata, ha a bőre érzékeny. Ne használja, ha a bőrén nyílt seb, vagy gyulladás van, ha leégett a napon, ha pigment problémái vannak, vagy ha a családjában pigment betegségek előfordultak! Ne használja egyfolytában 6 óránál tovább! Ritkán allergiás tüneteket okozhat, illetve irritálhatja a bőrt! Amennyiben ilyet észlel ne használja tovább! Amennyiben a tünetei nem múlnak el rövid időn belül, forduljon azonnal orvoshoz!
A termék fehérnemű kategóriába tartozik, így higiéniai okok miatt nem cseréljük!
MOST AKCIÓS ÁRON:
1190 FT


Jelenlegi ára: 1 190 Ft

Az aukció vége: 2013-01-31 20:40
. Láthatatlan Push-up, Un Bra melltartó - szilikon - Jelenlegi ára: 1 190 Ft

0 comments:

Post a Comment