Saturday, January 5, 2013

Liquid C+ Bioflavonoids Folyékony C vitamin - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Ki ne ismerné a C-vitamin számos, szervezetünk működésében betöltött szerepét?
Termékünk összeállítása során a C-vitamin jótékony hatásainak kiaknázása volt az elsődleges célunk, melynek eléréséhez számos más, C-vitaminnal szinergizmusban működő anyagot is segítségül hívtunk.
Ilyen „ segítőtársak” például a jól ismert bioflavonoidok, melyek erős antioxidáns tulajdonságaik mellett lényeges szerepet játszanak a C-vitamin felszívódásában és annak a szervezetben történő feldolgozásában , valamint a csipkebogyó kivonat, mely az egyik legismertebb, természetes C-vitamin forrás.
A készítmény különlegessége a védjeggyel ellátott Quik-SorbŸ complex, mely a gyömbér, az Emblica officinalis (amla) és a paprika különleges, felszívódást és hasznosulást elősegítő keveréke, ún. blend-je. Mindezeket a hatékony összetevőket, egy kellemes ízű folyékony termékben találja most meg, melynek fogyasztása mindenki számára kellemes lehet.
 A C-vitamin klasszikus hiánybetegsége a skorbut szerencsére a fejlett országokban már nem jellemző, de tudni kell, hogy a szervezet C-vitamin igénye a legtöbb embernél még mindig magasabb, mint a ténylegesen bevitt mennyiség. Fontos lehet ez azok számára, akik nem fogyasztanak elegendő mennyiségben friss C-vitaminforrásokat (zöldségek, gyümölcsök) vagy szigorú diétán élnek.
Ezen kívül számtalan egyéb olyan, felgyorsult világunkban már természetesnek számító jelenség létezik, mely szintén növelheti C-vitamin szükségletünket. Ilyen például a terhesség vagy az élsport, de sokszor negatív életmódbeli tényezők is, mint a dohányzás, szmogdús városi környezet, illetve egyes gyógyszerek alkalmazása is (pl. fogamzásgátlók, aspirin), továbbá a stressz.
Calivita  Liquid C+ Bioflavonoids   Folyékony C vitamin 240 ml
5810 Ft helyett MOST CSAK 4500 Ft
C- vitamin: 166, 7 mg
Csipkebogyó: 166, 7 mg
Citrus bioflavonoid: 166, 7 mg
Rutin: 5, 5 mg
Heszperidin: 5, 5 mg
Acerola: 2, 8 mg
Napi ajánlott mennyiség: 2, 5 ml


Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2013-01-24 13:32
. Liquid C+ Bioflavonoids Folyékony C vitamin - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

0 comments:

Post a Comment