Wednesday, June 27, 2012

GRAFOLÓGIA LUTTOR KIS KÁTÉ ÚJ ÍRÁSMÓD ZSINÓRÍRÁS - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INTERNATIONAL BIDDERS ARE WELCOME. PLEASE CONTACT ME IN ENGLISH. PAYPAL ACCEPTED.
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: BP. 12. KER. SZENT ORBÁN TÉRHEZ KÖZEL.
ALKU: egyes fix áras cikkeimnél ajánlat tehető "AZ ÉN AJÁNLATOM" mezőbe írva.
FIZETÉS: KÉSZPÉNZ, BANKI ÁTUTALÁS (vételár+postadíj előre), CIB / BUDAPEST BANK BANKFIÓKBAN BEFIZETÉS, PAYPAL. Máshogy nem fizethető. UTÁNVÉTEL NEM lehetséges. RÓZSASZÍN CSEKKEN NEM FIZETHETŐ. POSTÁRÓL BANKSZÁMLÁRA utalás NEM JAVASOLT, extra bankköltsége a VEVŐT TERHELI!
POSTÁZÁS: KIZÁRÓLAG A VEVŐ FELELŐSSÉGÉRE, KIZÁRÓLAG AJÁNLOTT+ LEVÉLSZEKRÉNY ÚTJÁN NEM KÉZBESÍTHETŐ LEVÉLKÉNT vagy CSOMAGKÉNT, LICIT ELŐTTI EGYEZTETÉS ESETÉN FUTÁRRAL, általában a pénz számlámra érkezését követő 3 napon belül, gyakran már másnap, de ha sürgős a postázás, erre mindenképpen licit előtt kérdezz rá!
POSTAI DÍJAK: a VATERÁN az ISMERJ MEG (kattints! ) oldalamon, TESZ-VESZEN: a SAJÁT OLDALAMON (kattints)
CIKKEIM (kattints! ) TISZTA, NEMDOHÁNYZÓ, ÁLLATMENTES háztartásból kerülnek eladásra, állapotukról GONDOS ÁTNÉZÉST követően PONTOS, RÉSZLETES LEÍRÁST adok.
KÉRDÉS / KAPCSOLATFELVÉTEL: a „ Kérdezzen az eladótól” ill. a „ Kérdezz a termékkel kapcsolatban! ” linkre kattintva, az aukció végét követően kizárólag EMAILEN (telefonon nagyon ritkán vagyok elérhető)
GARANCIA: A fehermokus névre kattintva olvashatóak az adásvételeimről szóló elégedett értékelések (magánszemélyként más termékgaranciát nem tudok adni).
TERMÉKFIGYELŐ (kattints! )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FIX ÁRON, AZONNAL IS VIHETŐ
eladó Luttor Ignác: Kis káté az új írásmódhoz, A jó folyóírás szabályai - 1935
"A székesfővárosi középfokú iskolák tanárai részére tartott előadásaiból összeállította és közreadja: Luttor Ignác, áll. gimnáziumi igazgató, a Szépírástanítókat vizsgáló Állami Bizottság tagja. "
grafológusok számára nélkülözhetetlen segédkönyv, hiszen 1936-tól Magyarországon a Luttor-féle zsinórírás volt a normaírás, az ekkortól írni tanulók kézírásának elemzéséhez szükséges az írástanuláskor használt sztenderd ismerete
1935, 2. bővített kiadás, puha tűzött papírkötés, 32 oldal (füzet), 16, 5x12 cm
enyhén kopott, sárgult állapotban, kevés apró beírásnyom, egy lap pótolt, kisebb szakadás, pici gyűrődés, kevés folt előfordul - ld. kattintásra egyenként nagyítható fotók! - a feljövő ablakban a fotó jobb oldalára, vagy a kurzort jobbra mozdítva, az ott megjelenő „ TOVÁBB” linkre kattintva a fotók lapozhatóak, és alul a „ TELJES MÉRET” linkre kattintva egészen nagy méretben látható az adott fotó!
Cikkeim többségét (sok akciós! ) a Vaterán találod szintén fehermokus név alatt, a Tesz-veszen csak egy részük szerepel!
GRAFOLÓGIA KÖNYVEK (kattints! )
BABA-MAMA CIKKEIM (kattints! )
BABARUHÁK, GYEREKRUHÁK (kattints! )
a CIKKEIM (kattints! ) között számos kuriózum, 1. kiadású, háború előtti grafológiai kötet, eredeti bábfotós, valamint magyar és angol nyelvű térbeli mesekönyv is szerepel



Jelenlegi ára: 4 990 Ft

Az aukció vége: 2012-07-16 20:44
. GRAFOLÓGIA LUTTOR KIS KÁTÉ ÚJ ÍRÁSMÓD ZSINÓRÍRÁS - Jelenlegi ára: 4 990 Ft

0 comments:

Post a Comment