Monday, February 25, 2013

Cuki fekete BAJUSZ fülbevaló :) - Jelenlegi ára: 500 Ft


Üdvözöllek aukciómon!
MINŐSÉGI TERMÉKEK NAGYSZERŰ ÁRAKON!
ÚJ! ÚJ! ÚJ! Legyél a törzsvásárlóm a sok kedvezményért! Részleteket lásd lent.
Nagyon trendi és egyedi!
Anyaga: fém
KÉRLEK OLVASD EL, MIELŐTT LICITÁLSZ!
Licitet nem törlök! Ennek tudatában licitálj, kérlek! Egyetlen esetben lehetséges: ha egy nullával többet írsz (pl 1000 Ft helyett 10000 Ft).
VAN lehetőség aukciók bevárására! Ennek egy feltétele van: az első megnyert aukció és az utolsó bevárandó aukció vége között maximum 3 hét azaz 21 nap lehet, ezután kérlek, utald át a vételárat!
Csomagolás és szállítás: egy termék megvásárlása esetén sima borítékban postázom a terméket. Több, mint 2 termék esetén illetve 2000 Ft feletti vásárlás felett automatikusan légpárnás borítékban küldöm a terméket! A légpárnás boríték díja 40 Ft. Kérlek, ha légpárnás borítékban szeretnéd megkapni a terméket, szólj előre és fizesd ki a díját! A termékeket mindig igyekszem úgy becsomagolni, hogy a Posta nem éppen biztonságos szállítását sértetlenül, tökéletes állapotban megússzák! A posta által okozott károkért éppen ezért NEM vállalok felelősséget! Tehát a szállítás miatt megsérült termékre nincs garancia! (szerencsére eddig ilyesmi sosem fordult elő! )
Postaköltség a Magyar Posta díjszabása alapján! Előfordulhat, hogy véletlenül többet számítok fel - hisz tévedni emberi dolog : ) - ebben az esetben levásárolható nálam a fölösleg!
SIMA POSTA KIZÁRT! Még akkor is, ha elsőbbségi! CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ajánlottan postázok (illetve nagyobb csomagokat standard postai csomagként), mert így GARANTÁLT, hogy nem vesztődik el a csomag! Enek oka: KÜLDEMÉNYAZONOSÍTÓ SZÁM! Ez segít mind a vevőt, mind az eladót megvédeni a Vaterán oly gyakori visszaélésektől!
TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYre jogosult az a vásárlóm, aki nálam már 10000 Ft értékben vásárolt: állandó 5% kedvezmény a termékek árából (nem a postaköltségből! ). PLATINA TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNYre jogosult az a vásárlóm, aki 25000 Ft értékben vásárolt már nálam: állandó 10% kedvezmény, postaköltséggel együtt értendő!
GARANCIA: amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, kérlek, emailben jelezd! Ha visszaküldöd a hibás terméket, és van belőle ugyanolyan még raktáron, akkor ki tudom cserélni. A postaköltséget a vevő állja. A termék visszavásárlására is van lehetőség, ez esetben szintén a vevőt terheli a postaköltség.
KAPCSOLATFELVÉTEL ÉS FIZETÉS: kérlek, amint tudod, vedd fel velem a kapcsolatot! A Vaterától két emailt fogsz kapni: az egyik az automatikus értesítő a vásárlásról, a másik az én eladási értesítőm, melyben az összes szükséges adatom megtalálható! Mindig pár órán belül válaszolok! A fizetést minél hamarabb rendezzük, hogy azon nyomban küldhessem a terméket! Általában az utalás beérkezését követő munkanapon tudom küldeni! Arra törekszem, hogy a lehető leghamarabb lebonyolítsuk az adás-vételt!
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: Pomázon lehetséges, a Liliom utca környékén. Kisbabával vagyok, így nem nagyon tudok alkalmazkodni!
Köszönöm, hogy elolvastad! Sikeres licitálást és adás-vételt kívánok! Remélem, lesz alkalmunk üzletelni!
Célom az, hogy maximálisan elégedett legyél szerzeményeiddel!
Bármi kérdésed van, kérdezz nyugodtan!
Nézz szét a többi aukcióm között, további kincsek várnak gazdájukra!



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2013-03-16 23:20
. Cuki fekete BAJUSZ fülbevaló :) - Jelenlegi ára: 500 Ft

0 comments:

Post a Comment