Saturday, June 23, 2012

Chi gép--regenerálódás segítő eszköz - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

A Chi készülék
_______________________
A Chi készülék fitneszedző, életerő- áramlást és meditációt segítő berendezés egyben.
A hagyományos kínai orvoslás masszázsmódszerein alapuló készülék edzi és salaktalanítja a testet, feszessé teszi
a bőrt és csökkenti az idegi feszültséget. A CHI -GÉP megszűnteti a stressz kellemetlen következményeit, egyidejűleg edzi a lábizmokat, erősíti a hátat, feloldja a feszültséget és az energiablokádokat. Lendületbe hozza
az emésztést és az anyagcserét, fokozza a nyirokkeringést, ezáltal méregteleníti és salaktalanítja az egész szervezetet.
A készülék használata egyszerű: háton fekve a lábakat a két tartószerkezetre kell helyezni, amely ide-oda mozgatja azokat. A két láb ide-oda mozgatása stimulálja az egész szervezetet, ugyanúgy, mint egy hatásos, teljes testre kiterjedő masszázs. Krónikus nyiroködéma, kemoterápia miatt fellépő vízfelhalmozódás három héten belül gyógyszerek szedése nélkül is kétharmadára csökken. A készülék alkalmazása közben két és félszeresére nő a vérellátás. Ez különösen azoknak ajánlott, akik kötőszöveti gyengeség miatt hajlamosak a visszérképződésre és a narancsbőrre.
A CHI- készüléket arra fejlesztették ki, hogy természetes és kíméletes módon növeljék a sejtek oxigénellátását. Nagyon sok testi probléma oka a sejtek oxigénhiánya. Ülés közben, a rossz tartás miatt a stressz és a szorongás következtében gyakran csak felületesen lélegzünk, a krónikus oxigénhiánynak pedig sokféle következménye lehet: alvászavarok, fejfájás, szédülés, feszültségek, szív és érrendszeri megbetegedések. A kezelés végén a megnövekedett oxigénellátás miatt, amely az ellazító ringató mozgás eredménye, jóleső bizsergés árad szét az egész testben.
A ringató mozgás hatására a porckorongok is több folyadékhoz jutnak és regenerálódnak, így nem nyomják többé a gerinc-csatornából kilépő idegeket, tehát javul a hátfájás, a migrén, a fülzúgás. Helytelen táplálkozásunk miatt
felhalmozódnak szervezetünkben a szabad gyökök, az anyagcsere- salakanyagok és a környezeti mérgek, amelyek felelősek az olyan civilizációs megbetegedésekért, mint az artrózis, a köszvény és az érelmeszesedés.
* A gép mozgásának köszönhetően viszont ezek a mérgek kiürülnek a szervezetből, a jobb munkára ösztönzött nyirokrendszer pedig hatékonyabban el tudja őket szállítani. Mivel az anyagcsere fokozódik, gyorsul a súlycsökkenés is.
* A forgótárcsa lehetővé teszi, hogy a készülék intenzíven  megmozgassa a gerincoszlopot, miközben a keresztcsontot nem éri terhelés.
* A chi-gép kifejlesztésének célja nyolc évvel ezelőtt az volt, hogy a természetes és kíméletes módon növeljék meg a sejtek oxigénellátását.
A feltaláló a japán dr. Shiuzo Inoue szerint nagyon sok, ha nem minden testi probléma oka, a sejtek oxigénhiánya. A szakember 38 éven átvizsgálta az oxigénellátás és az egészség közötti összefüggést: ülés közben, a rossz tartás miatt, a stressz és a szorongás következtében gyakran csak felületesen lélegzünk, a krónikus oxigénhiánynak pedig sokféle következménye lehet: szív- és érrendszeri megbetegedések. A japán szakember először olyan tornagyakorlatokat keresett, amelyek segítségével hatásosan fokozható az oxigén-ellátás, de mivel ezek nem vezettek eredményre, kifejlesztette a chi-gép becenévre keresztelt készüléket. Ehhez a példát a hagyományos kínai orvoslás egyik kezelési módszere szolgáltatta, amelynek során a pácienst a masszőr görgeti ide-oda, másfelől a halak úszó mozgása inspirálta. Amikor egyszer éppen egy aranyhalat figyelt, az az ötlete támadt, hogy ezt a hullámzó mozgást terápia keretében lehetne alkalmazni, és ehhez egy készüléket szerkeszteni.
A chi áramlását mindenki megérzi, aki ráfekszik a készülékre: amikor kikapcsolják, jóleső bizsergés formájában árad szét az egész testben. Ez a megnövekedett oxigénellátásnak köszönhető, amely az ellazító ringató mozgás eredménye. Mérések bizonyítják, hogy ez a mozgás egyben az akupunktúrából ismert meridiánenergiákat is harmonizálja, és oldja az energiablokádokat. A chi-gép kiküszöböli azt a hibát is, ami sok hobbisportolónál fellép, hogy sejtjei nem jutnak hozzá a megnövekedett oxigénhez. A gép hatására a légzés lassabb lesz, mégis megnő az oxigénellátás . A géppel történő 15 perces kezelés pozitív hatását gyorsan megérzik az ízületi és hátproblémákkal, mozgászavarokkal küszködő emberek is. A gép ringató mozgásának köszönhetően, kellemes mellékhatásként néhány kiló is eltűnik, mert az anyagcsere magasabb fordulatszámra kapcsol, és elolvasztja a felhalmozódott vizet és zsírpárnákat.
A készülék akkor a leghatásosabb, ha meghatározott ritmusban mozog, és a mozgás nyolcas formában végigfut az egész testen.
A CHI készülék úgy van tudományosan megtervezve, hogy meghatározott ritmusban mozog, és a mozgás nyolcas formájában végigfut az egész testen. Ennek a nyolcasnak a metszéspontja éppen a test közepén van, a napfonat
területén, ahol egyben a szervezet hét energiaközpontjának egyike is található.
______________________________________________________________________________
(Az irányítópanel érintőgombos. Ki van egészítve 6 db. infralámpával és vibrációs talpreflexzónamasszázs funkcióval. 8 fokozatban állitható a chi- funkció sebessége, plusz két fokozatú a talpmasszázs- funkciója.
220v-ról működik)


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2012-06-29 11:18
. Chi gép--regenerálódás segítő eszköz - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

0 comments:

Post a Comment