Sunday, June 24, 2012

New Look PÁNT NÉLKÜLI HÍMZETT extra molett tunika - Jelenlegi ára: 1 Ft


Gyönyörű New Look pánt nélküli  tunika a molett Inspire kollekcióból , mérete 52-es, kérlek ellenőrizd a mért adatokat.
Mell része gumírozott, sokat nyúlik 46-76 cm, alatta tunika szerűen bővül, alsó szélessége 85 cm
Anyaga lenge, lágy esésű selymes viszkóz, gyönyörű fénye van, színe NEM PIROS , átmenet a piros és a magenta között, leginkább a kármin illik rá, sajnos nem igazán lehet fotózni, segítségképp:
Alján gyönyörű madeirás  tone-in-tone virág hímzés, arany flitterekkel pettyezve, cakkos szegéllyel, gyönyörűséges : )
Nem foltos, nem szakadt, nem kopott, nem bolyhos, a gumi tökéletesen feszes, sehol sincs megpattanva, nincs szálhúzódás, hibátlan darab
A képeken törekszem a termék legkorrektebb és legélethűbb megjelenítésére, az esetleges hibákról mindig alapos tájékoztatást próbálok adni szóban és képekkel is, azonban a vakunak és az egyéni gépbeállítasoknak köszönhetően néha előfordul színbeli árnyalatnyi eltérés a fotó és a valóság között, ezért próbálom szavakkal is körülírni a színeket, kérlek, ha valamiben nem vagy biztos, inkább kérdezz : )
A ruhák nagy része saját darab volt, így gyakran a méretek, amelyekben hirdetem nem egyeznek a címkés méretekkel. Mindenkit szépen kérek, hogy a mért adatokat is ellenőrizze licitálás előtt a későbbi csalódások elkerülése végett, ruhát és cipőt méret probléma miatt csak akkor tudok visszavásárolni, ha az általam adott adatok pontatlanok voltak.
Vásárláskor gyakran csalóka a testen mért centiket alapul venni, általában a kiszemelt darabhoz hasonló fazonú saját darab paramétereit szoktam összevetni a terméklapon szereplő centikkel, tapasztalatom alapján ezzel a módszerrel biztosabb a siker : )
Köszönöm szépen a megértést : )
Kata
A személyes átadást a XI. kerületben, saját oldalamon megadott helyszíneken tudom megoldani, a terméket simán postázni nem szeretném, megértésedet nagyon szépen köszönöm! : )
 
 
A személyes átadást a XI. kerületben, saját oldalamon megadott helyszíneken tudom megoldani, a terméket simán postázni nem szeretném, megértésedet nagyon szépen köszönöm! : )
 
 
Kedves Érdeklődők!
CSAK AJÁNLOTTAN POSTÁZOK! Megértésedet KÖSZÖNÖM!!!
10. 000 forint feletti vásárlás esetén az ajánlott postaköltség az én ajándékom! Jó nézelődést kívánok!
Ha egyszerre 3 termékemre licitálsz, lezárom kikiáltási áron, ha még nincs rajtuk licit, kivéve az 1 forintos aukciókat!
Mivel hétvégeken és ünnepekkor gyakran elutazik a család nem mindig áll módomban az aukciókat azonnal lezárni, ezért kérnék mindenkit, aki több licit esetén az aukciók lezárását szeretné, előbb egyeztessen velem, hogy segíthessek.
Köszönöm szépen!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-07-09 21:05
. New Look PÁNT NÉLKÜLI HÍMZETT extra molett tunika - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment