Monday, July 30, 2012

Nikolas Pieper 6.35 pisztoly 1908 Belgium - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

A képeken látható állapotban. Ritka darab!!! Az eredeti Belga gyártmány! Ritka műszaki megoldásokkal. Késsőbb a Steyr is megvásárolta a licinszet. Így abból már magyaroszágon is előfordult. De az már kinézetre is más. Felhúzható, elcsettinthető! Igazi gyűjteményi darab. A tár hátulja javítva volt és végig betolva szorul. Viseletesnek mondanám, de gyári.
Esetleges ajánlatát, kérem jelezze!
NEM ENGEDÉLY KÖTELES!
Régi hatástalanítás!! (a 90-es évek jogszabályai szerint) visszavonhatatlanul hatástalanítva a 115/1991. (IX. 10. ) Korm. Rendelet szerint.  A fegyver csövének a csőfar felőli végébe kaliberének megfelelő méretű acél dugót helyeztek, azt rögzítették, majd megmunkálták. Csövet megfúrták, ütőszeget levágták. /A régebbi, hatályukat vesztett jogszabályok alapján hatástalanított fegyvereket nem kell az új előírások szerint újra hatástalaníttatni. mert az új jogszabályoknak nincs visszamenőleges hatályuk. / 
A vatera 5. pontja szerint a termékleírásban meg kell jeleníteni, hogy a termék nem engedélyköteles, illetve visszavonhatatlanul hatástalanított, tehát ez az általam aukcióra bocsájtott termék, a fentieknek megfelel!!!
Kizárólag gyűjteményi felhasználásra.
Az aukció vége után kérem vegye fel 2 napon belül a kapcsolatot és 5 napon belül történjen meg az adásvétel ellenkező esetben, újra indítom az aukciót és negatívat adok! Ezért kérem csak akkor licitáljon ha ezek a feltételek elfogadhatóak!!



Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Az aukció vége: 2012-08-10 19:47
. Nikolas Pieper 6.35 pisztoly 1908 Belgium - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

0 comments:

Post a Comment