Sunday, December 30, 2012

925-ös Cubic zircon köves gyűrű EGY-CZ 04-3-1 - Jelenlegi ára: 150 Ft


Elegáns
925-ös fémjellel ellátott
CZ köves 
gyűrű .
A Cubic Zirconia (rövidítése: CZ) gyémánt utánzat.
Szintetikus kő, ami sokkal ragyogóbb, mint bármely üveg, strassz vagy kristály gyöngy. A gyémánthoz ez az anyag áll legközelebb fénytörésében, súlyban és keménységben. Szabad szemmel elég nehéz megkülönböztetni a természetes gyémánttól.
Ezek az ékszerek ezüsttel bevontak és ezért teszik bele a 925-ös jelzést, de ezek nem színezüstök, mint ahogyan sokan az ilyen típusú ékszereket hirdetik. Ha tehát ugyanilyen, vagy hasonló ékszerrel találkozol az aukciós oldalon, annak ellenére, hogy sterling ezüstként (925) árulják, ezek nagy valószínűséggel csak bevonatosak.
Az ezüsttel bevont nem tévesztendő össze az ezüstözöttel. Bár a köztudatban a két elnevezés egyet jent, de valójában ez két különböző eljárás.
Ez tartós bevonat. Ez a minőség teljesen más, mint az futtatott ékszerek, ott az ezüst néhány mikron vastagságú, míg ebben esetében a bevonat ennek százszorosa. Tehát emiatt sokkal tartósabb . Egyébként ez a különbség az árban is megmutatkozik. Kevesebb pénzért juthatsz hozzá olyan ékszerekhez amik ezüst hatásúak.
visszatérés az „ ezustekszer” oldalára



Jelenlegi ára: 150 Ft

Az aukció vége: 2013-01-04 19:31
. 925-ös Cubic zircon köves gyűrű EGY-CZ 04-3-1 - Jelenlegi ára: 150 Ft

0 comments:

Post a Comment