Monday, December 31, 2012

HOTEL RUBICON PRÁGA WELLNESS 4NAP/2FŐ REGGELIVEL - Jelenlegi ára: 54 900 Ft


 
 
 
Hotel Rubicon Old Town
11000 Prague
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hotel Rubicon Old Town Prága
 
 
 
 
 
 
 
 
Élvezze a pihenést Prága óvárosában
Hotel Rubicon Old Town egy nemrég felújított szálloda tökéletes elhelyezkedéssel az óvárosban, Prága történelmi negyedében. A közelben található metró és villamos megálló is. A szállodában 2 étterem található: egy rusztikus és hagzományos cseh pub kitünő sörökkel, és egy ázsiai ételeket kínáló. Emellett a hotelben wellness center is müködik (squash pályával, szaunával, szoláriummal, fitnesz teremmel és masszázs szolgáltatással). Privát parkolási lehetőség- előzetes megrendelés ellenében lehetséges. t. j.
Az ajánlat tartalma:
4 nap 3 éj 2 fő részére kényelmes kétágyas szobában
Bőséges büféreggelivel
Ingyenes wi-fi t. j.
Ingyenes parkoló
 
Érvényesség:
Az utalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes.
Érkezés BÁRMELY napon lehetséges.
A szabad helyek utáni érdeklődés, és a gyermekekkel járó esetleges plusz költségek a szállodával történő egyeztetést igényelnek.
Üdülési csekket nem tudok elfogadni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
INFORMÁCIÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
Üdvözli Önt a Hotel Rubicon Old Town
A  Hotel Rubicon Old Town Prága 1. kerületében található az Óváros tér és a Köztársaság tér (Náměstí Republiky) szomszédságában. Amint kilép az ajtón, rögtön a romantikus városközpontban találja magát. A város fő látnivalói mind a közelben vannak. A Hotel Rubicont rengeteg üzlet, étterem galéria, bár, színház veszi körül. A metróállomás (B vonal) és a villamosmegállók (8, 14, 26 és 91) mindössze 200 méterre találhatóak innen. t. j.
Szobák
A szállodában 60 egyágyas-, duplaágyas-, háromágyas-, négyágyas-, családi szoba és speciális hálóterem található. A szobákban van zuhanyzó, wc, műholdas-TV, hajszárító, telefon, ingyenes Wi-Fi internet és elektronikus kulcskártya rendszer. Gyerekeknek 6 éves korig ingyenes a szállás, 7 és 18 éves kor között 50% kedvezményt adunk a pótágy árából. t. j.
Minden szobában található:
Zuhanyzó és WC
Hajszárító
SAT-TV
Közvetlen telefonvonal
Elektronikus ajtózár
24 órás recepció
Wi-Fi internet 
Privát parkolási lehetőség az udvarban
Fénymásolás és fax szolgáltatás
Poggyászmegőrzés (ingyenes)
Széf a recepción (ingyenes)
Reptéri transzfer szolgáltatás
A szálloda szolgáltatásai
Szállodánkban non-stop recepció működik. Minden szobába fel lehet jutni lifttel. A szálloda közös használatú helyiségeiben elérhető az ingyenes Wi-Fi. Parkolni az udvarban lehet, ára 16 EURO/nap vagy a szállodától 700 méterre található privát parkolóban. Ennek ára 8 EURO/nap. A recepción található a csomagmegőrző, a központi széf, valamint itt árusítunk cseh szuveníreket. Kollégáink szívesen segítenek Önnek városnéző túrák megszervezésében vagy jegyrendelésben.
Reptéri transzfert a prágai repülőtérről a Hotel Rubicon Old Town-ba tud foglalni.
Gasztronómia
A reggelit 07: 00 és 10: 00 óra között szolgáljuk fel. A szállodában 2 étterem is van: egy tradicionális, rusztikus cseh söröző remek sörrel és cseh konyhával, valamint egy ázsiai étterem. t. j.
SPORT & RELAX
t. j.
A szálloda modern sport & relax központja minden nap nyitva van. 6 squash pályával (cipőt és felszerelést lehet kölcsönözni) szoláriummal, szaunával, fitneszteremmel és masszázzsal várjuk az érdeklődőket.
A szálloda vendégei számára 10% kedvezmény biztosít ezekre a szolgáltatásokra.
 
 
 
 
 
 



Jelenlegi ára: 54 900 Ft

Az aukció vége: 2013-01-19 23:30
. HOTEL RUBICON PRÁGA WELLNESS 4NAP/2FŐ REGGELIVEL - Jelenlegi ára: 54 900 Ft

0 comments:

Post a Comment