Saturday, December 29, 2012

ÚJ és FÉLÁRON! Fizetés nélküli szabadság - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

VEGYEN RÉSZT LEGÚJABB AKCIÓMBAN!
HA EGYSZERRE, LEGALÁBB 5000FT ÉRTÉKBEN VÁSÁROL NÁLAM, AKÁR AZ EDDIGI 4DB-OS TERMÉKSZÁM ALATT IS ÉLHET AZ INGYENES POSTA LEHETŐSÉGÉVEL!
(RÉSZLETEK AZ ISMERJ+ OLDALAMON OLVASHATÓK! )
 
 
Miért fizetne a szállításért?
Ha egyszerre 4, külön meghirdetett terméket vásárol tőlem,
a postát én állom!
FIGYELEM! ÓRIÁSI KÖNYVVÁSÁR!
50%-os kedvezménnyel, ÚJ könyvek!
Új kötet:
Natalija Nyikityina
FIZETÉS NÉLKÜLI SZABADSÁG
Miután megjárta a csecsen háború poklát, Nyikolaj gyári munkásnak áll. Szabadsága idején azonban ráébred, hogy akár fel is adhatna mindent, és életét teljes egészében szenvedélyének, a festészetnek szentelhetné. Ekkor felbukkan egy ismeretlen nő, akit képtelen kiverni a fejéből...
Meghatóan őszinte történet a szerelemhez, a rokonokhoz, a szülőföldhöz, a valláshoz, a természethez és a kultúrához fűződő emberi viszonyokról és a mindebből fakadó örök problémákról. Hősei valódi, hús-vér emberek, akik a mai világban mindannyiunk számára megkerülhetetlen kérdésekre keresik a válaszokat.
Puha kötésben, 881g.
 
 
Vásárlás előtti fontos információk!
 
 
Kérdezzen bátran, szívesen válaszolok! Bármilyen kérdése-kétsége van a termékkel kapcsolatban, licitálás előtt érdemes feltenni, a későbbi félreértések elkerülése végett!
A "Szállítási és garanciális feltételek"-nél olvasható a postaköltség, amennyiben postázáskor ez bizonyos feltételek miatt változna (méret-súly probléma) külön értesítéssel élek a vásárló felé.
A TERMÉKEKET NEM ITTHON TÁROLOM, EZÉRT SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL IS ÁLT. 1-2 NAP AZ ÁTADÁS, HA VALAMI AZONNAL KELL, ELŐTTE MINDENKÉPPEN KÉRDEZZEN RÁ, HOGY MIKOR VEHETŐ ÁT LEGHAMARABB. A hétvégi termék-átvétel pedig csak ritkán, és csak előre egyezetetett eseteketben lehetséges, az előbbiek miatt!
Nyertes aukció esetén a Vatera által kiküldött automatikus levélben szereplő adataim hitelesek, alkalmazhatóak az adásvétel további bonyolításához.
Nyertes aukció esetén kérem 1 héten belül vegye fel velem a kapcsolatot!
Bármilyen reklamációval kapcsolatban a megnyert termékeket illetően, kérem keressenek a megkapott elérhetőségeken, mert maximálisan partner szoktam lenni a megoldásban. Az értékelés leadása előtt jelezzék kérem, mert ha megoldom a problémát, mindkét fél elégedett lesz.
A termékekre megtekintési-kipróbálási garanciát tudok csak biztosítani, ami a kézhezvételtől számított 1-3 nap. Hónapokkal későbbi reklamációt nem áll módomban kezelni. Ezekben az esetekben nem bizonyítható a hiba forrása.
 



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2013-01-16 21:45
. ÚJ és FÉLÁRON! Fizetés nélküli szabadság - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 comments:

Post a Comment