Thursday, January 3, 2013

Fuxtec Biztonsági sisak fülvédő KPL Láncfűrész - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Fuxtec biztonsági védőfelszerelések elérhetők!
Komplett sisak szett, védőhálóval, ideális fülvédő hangcsillapítóval, ahogyan a képeken!
 
Támogatás
A saját műhely minden fogyóeszköz és pótalkatrészekkel el van látva. így garantált, hogy évek múlva is, a megfelelő tartozékok, és minden szükséges alkatrész rendelkezésre áll.   A FUXTEC teljes választék velünk van mindíg!   Kérem, csak kérdezni.
Miért érdemes tőlünk vásárolni?
 
1, Mert nálunk ezen termék készleten van (azon termékeket, amelyek nincsenek és rendelésre érkeznek külön, észrevehetően megjelöljük), azokat az Ön utalásának beérkezése vagy utánvét iránti igény megerősítése után azonnal küldjük.
2, Sok eladó ún. "Dropship" szolgáltatással árul a vatera piacterén.
Ez azt jelenti, hogy az Önöktől beérkezett összeggel vásárolja meg a terméket,
amit nem ő, hanem a külföldi partner küld el Önnek. Tehát abból rendel, amit Ön mint vásárló átutal, a megvásárolt termék ellenértékeként. Az áru nincs a birtokában. Ennek viszont van két másik vonzata is, az előbb említett szállítási időn túl:
2/A, Az eladó ezekben az esetekben nem nézi át az Önök csomagját, a külföldi partnernek pedig nem fontos, hiszen nem ő kap értékelést és nem nála fog panaszkodni a vásárló + az nagyrészt egy retour, visszaküldött termék, ami úgyis selejt. Így amikor Ön külföldről vásárol, azt a csomagot jó eséllyel senki nem nézi át, így lehet törött, hibás is.   99% ezen rendszerben árusítők RETOUR terméket küldenek. Persze ezt nem tüntetik fel az adatlapon. Várakozási idő 4-6 hét... ( ez a vicc)
2/B, Amennyiben az eladó úgy rendeli meg a terméket, hogy az a külföldi partnerétől Önhöz érkezik egyenesen, fennáll annak a lehetősége, hogy Önt extra költségek megfizetésére kötelezik. Mivel a csomag nem magyarországról érkezik így Önt kötelezhetik vám és adó fizetésére. Az általunk eladásra kínált termékek hozzánk érkeznek be először, így minden esetleges terhet, költséget mi vállalunk, az Önök csomagja magyarországi címről érkezik!
3, Sok eladó hirdeti garanciával a termékeit, azonban úgy, hogy Önöknek kell azt személyesen visszaküldeni, saját költségre a külföldi partnernek és Önöknek kell a garancia ügyes-bajos dolgaival, e-mailezéssel foglalkozni. Nálunk a garanciát mi érvényesítjük a külföldi partnernél, így Önnek nem kell visszaküldéssel, szervizeltetéssel bajlódnia hiba esetén, mindent mi intézünk, Önnek annyi dolga van, hogy a terméket visszajuttatja nekünk.
4, Nekünk a vásárló nem csak addig partner, amíg a terméket leüti és a vételárat átutalja. Akár garanciális javításról, akár bármi másról legyen szó, mindig állunk készséggel a vásárlóink rendelkezésére.
 
A TERMÉKEKET ÁTVEHETI SZEMÉLYESEN!



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2013-01-22 17:11
. Fuxtec Biztonsági sisak fülvédő KPL Láncfűrész - Jelenlegi ára: 6 000 Ft

0 comments:

Post a Comment