Monday, July 23, 2012

műhely takarítás Maestro Phaedra kilincsek 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nincs minimál ár, vidd a licitért!
Maestro Phaedra matt króm "roz wc" jelzésű kilincsek,  minden, ami képen látható
Rugós kilincsek, valószínűleg wc ajtóhoz. Két készlet, komplettnek tűnik, de az egyik zárlyukas fedőgyűrűből hiányzik a fekete betét. Újak, beépítve nem voltak.
További ilyen kilincsek külön aukcióban!
Eladás a képen látható állapotban. Privát aukció. Amennyiben további, későbbi időpontban végződő termékemre is szeretne licitálni, kérem, jelezze az első termék megnyerése után!
A szállítási információk a termékleírás feletti felső fülön érhetőek el, kérem, hogy mindenképpen nézze meg, a félreértések elkerülése érdekében!
Kérem, hogy amennyiben az aukcióban kínált termék minősége, a kiszolgálás vagy a vásárlási feltételek nem elfogadhatóak, ne licitáljon! Az aukció leírásának el nem olvasásából eredő minden felelősség a vevőt terheli! Az aukcióra licitálással tudomásul veszi a termék állapotát és elfogadja az átvételi feltételeket.
Amennyiben az aukció zárását követően 8 napon belül, a vevő hibájából nem történik meg a termék vételárának kiegyenlítése, abban az esetben az aukciót negatív minősítéssel lezárom és a terméket újraindítom.
A termékek leírását minden esetben a legjobb tudásom szerint végzem, azonban előfordulhat, hogy valamilyen hiba, jellemző, stb. elkerülte a figyelmem. Kérem, ha ilyent tapasztal, azonnal jelezze az átvétel után részemre!
Az Európai Unió országaira vonatkozóan 2004.   január 1-én életbe lépett új, a magán adásvételi jogokat szabályozó törvény értelmében az összes aukcióra bocsátott termék és/ vagy áru, adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevővel szemben. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát köteles adni az eladott termékére.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-07-29 21:44
. műhely takarítás Maestro Phaedra kilincsek 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 comments:

Post a Comment