Saturday, December 15, 2012

KÖNYV: Házak a nagyvilágban - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó a képen látható könyv.
Állapota: Át volt lapozva.
Tartalom:
Ez a több mint 2000 színes fotót tartalmazó kötet a családiházépítészet legkiválóbb nemzetközi példáit mutatja be. A változatos - városi, vidéki, hegyvidéki és tengerparti - környezetben megvalósult épületek széles skálája 1000 gazdagon illusztrált oldalon tárul elénk. Japántól Amerikáig, Németországtól Olaszországig az építészetet éltető egyetemes alkotókészség jelenik meg olyan világhírű építészek munkái révén, mint az amerikai Richard Meier és Frank O. Gehry, az olasz Maximiliano Fuksas és Ettore Sottsass, a japán Tojo lto és Sigeru Ban. Az építészek, belsőépítészek, valamint az építészet és lakberendezés iránt érdeklődők számára egyedülálló forrás ez a könyv, amely a tervezés, az anyaghasználat, valamint a fény-, és a térkezelés legmodernebb és legkülönlegesebb kortársi példáival ismerteti meg az olvasót.
Átvétel: Személyesen Kecskeméten vagy előre utalás esetén elküldöm szívesen postán is. Utóbbi esetben a szállítási költség a posta tarifa táblázata szerint, az aukció nyertesének igénye szerinti szolgáltatásokkal. Ajánlás nélkül csak előre leadott értékelés esetén postázok.. : )
 Az ár a postaköltséget nem tartalmazza.
 
Cserébe főleg lány baba holmi érdekel értékegyeztetéssel, max 9-18 hónapos korig, de szívesen megnézek egyéb használati tárgyakat is.
Ajánlom figyelmedbe a többi aukciómat is!   Katt ide értük.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2013-01-03 20:00
. KÖNYV: Házak a nagyvilágban - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 comments:

Post a Comment