Saturday, December 8, 2012

Tenyésztett gyöngy, holdkő, hegyikristály karkötő - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Ajándékba vagy csak magadnak, de egy biztos!
Egy teljesen egyedi ékszert kapsz, amiből csak egy van.
Mindet kézzel készítem, sosem hordta még senki  őket.
Ebben az aukcióban egy valódi-természetes édesvízi tenyésztett gyöngy, szivárványos holdkő és hegyikristály drágaköves karkötőt találsz.
Kérésre nyakláncot és fülbevalót is készítek hozzá.
Jelen aukcióban önnállóan szerepel.
Ezüstözött ékszer alkatrészek felhasználásával készült.
Mint minden drágakőnek ennek is van gyógyhatása:
Gyógyhatása :  
A GYÖNGY ÉS A GYÖNGYHÁZ HATÁSA A CSAKRÁRA
A folyami vagy tengeri gyöngy és a gyöngyház, ami a kagylók és a csigák külső héja, a   működésére van kedvező hatással
A csakra szó szanszkrit eredetű, kereket, korongot jelent. A csakrák az ember étertestében található energiaközpontok. A fizikai síkon megközelítőleg az endokrin rendszerrel esnek egybe. Az általánosan elfogadott rendszer szerint 7 fő csakra van:
1. csakra a gyökér (tő) csakra a gerincoszlop alsó végénél
2. csakra a szex (szakrális) csakra a köldök alatt
3. csakra a napfonat (köldök, solar plexus) csakra a köldök fölött
4. csakra a szív csakra a szívnél
5. csakra a torok csakra a toroknál
6. csakra a homlok (harmadik szem) csakra a szemöldökök között
7. csakra a korona (fejtető) csakra a fejtetőn található.
A KORONA CSAKRA SZEREPE
A korona csakra ( fejtető csakra )szintjén elérjük a teljes szabadságot, felelősséget vállalunk életünkért, képessé válunk bízni a megérzéseinkben és a belső vezetésben.
A korona csakra a fejtetőn helyezkedik el, szanszkrit neve Szahaszrara, mely ezerszerest jelent.
A koronacsakra feladata a tobozmirigy, agy, koponya, és a szem egészséges működésének fenntartása.
Korona csakra legfőbb területei:
- személyiségzavarok
- tudatosság
A korona csakra rendellenessége az alábbi működési zavarokat okozhatja: Alzheimer - kór, Parkinson-kór, epilepszia, öngyilkossági kísérlet, skizofrénia.
A GYÖNGY GYÓGYHATÁSA
A gyöngyöt vérzési zavarok (véres vizelet, túl erős menstruáció) esetében használjuk. Hatására gyorsabban gyógyulnak a sebek.
Hűsítő hatását a lázas betegségek, pl.. tejláz enyhítésére is használják.
Hatással van a mellékvesére és gondoskodik az ödémák (vizenyők) felszívódásáról.
Mészhiány és a köröm betegségeinek fellépésekor is segít.
Agyhártyagyulladás, mániákusság, hisztéria és elmebajok esetében is hatásos.
A gyöngy tudatosítja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat.
Hat a szellemi kimerültség ellen, megtanít a kezdeményezésre, segíti egyéni érési folyamatunkat.
AZ IGAZGYÖNGY HATÁSA
Az igazgyöngy a "gyöngyök királynéja" olyan nőies anyai tulajdonságokat közvetít, mint a védelem és gondoskodás.
Csillogó sejtelmekkel veszi körül lelkünket, amely lefaragja személyiségünk éleit és sarkait, megvéd az élet keménységétől és az érzelmi sérülésektől.
Az igazgyöngy olyan védettséget nyújt, amelyből kiindulva megoldhatjuk konfliktusainkat, továbbá nagyobb öntudatra és igazságosságra tehetünk szert.
Bátortalanságunk elmúlik, nyitottabbá válunk az élet és ember társaink számára.
Hegyikristály:
Jellegzeteségei: a hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön, ami az egyedi csavarvonalú kristályformájának köszönhető. Világszerte megtalálható.
Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát, valamint kitűnő a blokkjai eltávolítására is.
A kezünkben tartott hegyikristály megkétszerezi a biomágnese mezőket. Elősegíti az izomtesztet, és véd a sugárzás ellen. Elektromágnesességet termel, és eloszlatja a statikus elektromosságot.
Ez a kristály mindig annak az energiának a rezgésszintjén fejti ki hatását, amely nélkülözhetetlen a gyógyulásunkhoz vagy a végzett spirituális tevékenységhez. Az energiát a lehető legtökéletesebb állapotba hasznosítja, hatása visszanyúlik egészen a rendellenesség kialakulása elé. Tisztítja és erősíti a szerveket és a finomtesteket, mélyrehatóan megtisztítja a lelket is, valamint a fizikai dimenziót összekapcsolja a tudattal.
Spirituálisan: az energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tartalmaz minden lehetséges színt, a hegyikristály a létezés minden szintjén kifejti hatását. Mint egy természetes komputer, úgy tárolják az információkat, ezek a kristályok olyanok, mint a spirituális könyvtárak, csak arra várnak, hogy mikor adhatják tovább mindazt, amit tudnak. A hegyikristály el tudja oszlatni a karmikus magokat.
Fokozza az extraszensz képességet, és ráhangol a spirituális céljainkra. Meditációhoz használva kiszűri a zavaró tényezőket. A legfogékonyabb a programozásra.
Mentálisan: segíti a figyelem– összpontosítást, és felszabadítja az emlékeket.
A hegyikristály takarékoskodik az energiával; ezért ha összehangoljuk az autó üzemanyagszintjével, a kvarccsúcs csökkenti a fogyasztást.
Attól függően, hogy milyen gyorsan képződtek, a kristálycsúcsoknak különböző formájú kristálylapjai vannak. Ezek a formák nagyon jelentősek.
Gyógyhatása: a hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.
Holdkő hatásai:
Jellegzetességei: a holdkő az új kezdet köve. Amint a neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez.
Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükröz, és arra emlékeztet bennünket, hogy miként a hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része.
Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül.
Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát. Segít megérteni az álmok üzenetét, különösen telihold idején.
A holdkövet hagyományosan az extraszensz képességek fokozására használták, valamint a tisztánlátás fejlesztésére. Medálként viselve elősegíti a különleges képességeink elfogadását.
Pszichológiailag: a holdkő csillapítja a felindulást, amelyet helyzetek vagy érzelmi okok váltanak ki. Tele van befogadó, passzív, női energiával. Kiegyensúlyozza a férfi női energiákat, és segít azoknak a férfiaknak, akik kapcsolatba akarnak kerülni személyiségük női oldalával. Kitűnő ellenszere a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek.
Mentálisan: megnyitja a tudatot a váratlan és irracionális impulzusokra, a szinkronicitásra, valamint képessé tesz arra, hogy lehetetlen helyzetekben is feltaláljuk magunkat. Óvatosan kell azonban báni vele, nehogy hiú ábrándokat keltsen bennünk vágyálmaink teljesüléséről.
Érzelmileg: a holdkő csillapítja az érzelmi bizonytalanságot és stresszt, valamint stabilizálja az érzelmeket. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. A napfonatcsakrára téve a felszínre hozza a régi érzelmi mintákat, így megértjük ezeket, és aztán megszüntetjük. Mélyreható érzelmi gyógyulást tesz lehetővé, gyógyítja a felső emésztőszerveket, amelyekre fokozottan hat az érzelmi stressz.
Fizikai: a holdkő erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára. Hasznos sokkos esetekben, és használható hiperaktív gyerekek megnyugtatására is.
Gyógyhatása: segíti az emésztő– és a szaporítószerveket, a tápanyagok felszívódását: csökkenti a méreganyagokat és a folyadék visszatartást; enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit.
Kitűnő a menstruációt megelőző tünetekre, a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra. Az elixírt hagyományosan álmatlanság ellen használják, a követ pedig a holdkórosság megelőzésére.
Nézd meg termékeimet, szebbnél szebb ékszerek , ingák, szemüvegláncok, mind minőségi , nemes anyagból-jóval a bolti árak alatt!!
Termékeim között találsz még szodalit , obszidián, jáspis, splitter +marokkő, tigrisszem splitter, füstkvarc splitter, rózsakvarc marokkő, sólyomszem marokkő, jade több féle - splitterek , ékszer készítési alapanyagok stn... érdemes benézni.. kérdezz bátran!
+ találsz még ruhákat, babás dolgokat , bio dolgokat , táplálék kiegészítőket  stb..
A termékeimet előre utalás után postázom vagy kizárólag 1000ft feletti vásárlásnál személyesen Csepelen , Fehérvári úton a Multiplázánál vagy a Boráros téren a Hévnél tudom átadni. Kérlek érdeklődj mielőtt leütöd.



Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2012-12-21 11:36
. Tenyésztett gyöngy, holdkő, hegyikristály karkötő - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 comments:

Post a Comment